Σχετικά βαθύ λαμπερό ερυθρό χρώμα με μπλε ανταύγειες. Αρώματα ερυθρών φρούτων όπως άγριας φράουλας με νότες μέντας και καπνού. Μαλακό και πλούσιο στο στόμα, με εξισορροπητική οξύτητα και ικανοποιητικής διάρκειας επίγευση.
Χειρωνακτικός τρύγος. Κρυοεκχύλισηω για 5 ημέρες στους 10°C και ζύμωση σε ανοξείδωτες δεξαμενές σε ελεγχόμενη θερμοκρασία. Στη συνέχεια το 80% του κρασιού παραμένει στις δεξαμενές ενώ το υπόλοιπο 20% μεταφέρεται σε δρύινα βαρέλια όπου ωριμάζει για 3 μήνες.