Είναι ένα απολαυστικό κρασί. Ένα κρασί που θέλει τον χρόνο του για να το γνωρίσεις καλύτερα. Ντροπαλό στην αρχή, στη συνέχεια όμως αποκαλύπτεται με όλη του την προσωπικότητα και τη δομή του. Ένα κομψό κρασί, το οποίο είναι γεμάτο μπαχαρικά, φρούτο και πολυπλοκότητα. Στη μύτη, έντονα αρώματα κέδρου και καπνού, νύξεις από φρούτα του δάσους - στο στόμα είναι εξαιρετικά δυνατό, ζουμερό και πικάντικο με αλμυρές νότες γαρύφαλλου, μαύρου κερασιού και καφέ. Έντονα πλούσιο και πολυεπίπεδο, οι τανίνες είναι σταθερές αλλά μεταξένιες και βελούδινες. Διαθέτει μεγάλη φινέτσα με οξύτητα που ξεδιπλώνει το στόμα και πολύ μεγάλη διάρκεια στις γεύσεις.
Τα σταφύλια συλλέγονται προσεκτικά με το χέρι. Μετά από ήπια συμπίεση, η ζύμωση λαμβάνει χώρα σε ελεγχόμενες θερμοκρασίες μεταξύ 22-26°C. Ωρίμανση σε βαρέλια 500 λίτρων γαλλικής βελανιδιάς και βαρέλια 225 λίτρων (κυρίως νέων ή δεύτερης χρήσης) για 18 μήνες.