Χρυσαφί χρώμα. Απαλά και ντελικάτα αρώματα ώριμων φρούτων όπως κυδωνιού και αποξηραμένου βερίκοκου. Γεμάτο στο στόμα με γλυκύτητα που εξισορροπείται από την οξύτητα και ατελείωτη επίγευση. Ένας υψηλού επιπέδου επιδόρπιος οίνος που πίνεται σκέτος μετά το γεύμα, με λευκά γλυκά όπως τάρτες φρούτων αλλά και με έντονα στη γεύση μπλε τυριά.
Τα σταφύλια μεταφέρονται με τα χέρια στο αποξηραντήριο, όπου τοποθετούνται σε ψάθες από μπαμπού για να αποξηραθούν με φυσικό τρόπο για περίπου 5 μήνες, από τα μέσα Σεπτεμβρίου έως τα τέλη Φεβρουαρίου.
Αυτό το απόλυτα φυσικό περιβάλλον επιτρέπει στα σταφύλια να αφυδατωθούν και να συμπυκνωθούν και επιτρέπει επίσης την ανάπτυξη του βοτρύτη ή της ευγενούς σήψης. Το κρασί δεν παράγεται κατά τη διάρκεια εσοδειών που χαρακτηρίζονται από δυσμενείς καιρικές συνθήκες. Το κρασί ωριμάζει σε δρύινα βαρέλια 2.500 λίτρων για περίπου δύο χρόνια και στη συνέχεια ακολουθεί 6 μήνες παλαίωσης σε φιάλες πριν από την κυκλοφορία του.