Ένα εξαιρετικά ευχάριστο κρασί. Το κόκκινο χρώμα του έχει τις αντανακλάσεις ενός Bordeaux.Στον ουρανίσκο βελούδινες τανίνες, που είναι χαρακτηριστικό του Nebbiolo και από μια έντονη γεύση από μαύρα φρούτα και μπαχαρικά.
Χειρωνακτικός τρύγος στο τέλος Σεπτεμβρίου αρχές Οκτωβρίου. Διαβροχή σταφυλιών για 8 -10 ημέρες. Μετά από 2 ημέρες διαβροχής ο μούστος θερμαίνεται στους 30°C σε δεξαμενές από ατσάλι όπου ξεκινά η ζύμωση με αυτόχθονες ζύμες και συνεχίζει η μηλογαλακτική.