Ρουμπινί χρώμα. Αρώματα λεβάντας, αμυγδάλων και ξηρών καρπών. Επίσης ελαφρές νότες από γλυκόριζα, βατόμουρα, κεράσια και σμέουρα. Το κρασί έχει φρουτώδη γεύση, από κεράσια, γλυκά μπαχαρικά και πικρά αμύγδαλα. Μαλακές τανίνες και μια ελαφριά πικρία στην μακρά επίγευση.
Τα σταφύλια συμπιέζονται από πρέσα πεπιεσμένου αέρα με επακόλουθη οινοποίηση σε ατσάλινα δοχεία υπό αυστηρό έλεγχο θερμοκρασίας. Μετά από σύντομη έκθεση, ο οίνος είναι έτοιμος για κατανάλωση μέσα σε ένα χρόνο μετά τη συγκομιδή.Το δυναμικό του κρασιού είναι 3-4 χρόνια.