Αχυρο-κίτρινο χρώμα με πρασινωπές αποχρώσεις και επίμονες φυσαλίδες. Αρωματικό μπουκέτο φρέσκο με έντονες αρωματικές νότες. Γεύση καλά ισορροπημένη, λεπτή και ευχάριστη.
Συμπίεση σταφυλιών για τον διαχωρισμό του μούστου εντός 48 ωρών. Δεύτερη ζύμωση σε ελεγχόμενη θερμοκρασία στους 18-19°C (φυσική ζύμωση σε σφραγισμένες δεξαμενές, η οποία οδηγεί στο σχηματισμό διοξειδίου του άνθρακα, ενισχύοντας τις αρωματικές και φρουτώδεις νότες) και παραμονή με τις οινολάσπες για τουλάχιστον 30 μέρες.