Ρουμπινί χρώμα. Έντονη και επίμονη μύτη με αρώματα κερασιού, βατόμουρου και φυτικές νότες που αναμειγνύονται με καπνό και μπαχαρικά. Ζεστή και φρουτώδης γεύση με απαλές τανίνες.
Η συγκομιδή γίνεται χειρονακτικά τον Οκτώβριο. Η διαδικασία της ζύμωσης λαμβάνει χώρα σε ατσάλινα δοχεία στους 28-30 και διαρκεί περίπου 20 ημέρες. Το κρασί τοποθετείται έπειτα σε βαρέλια δρυός των 25 λίτρων για τουλάχιστον 20 μήνες. Η δεύτερη διαδικασία ζύμωσης λαμβάνει χώρα στο ξύλο και ξοδεύει τουλάχιστον 6 μήνες στη φιάλη.