Κεχριμπαρί χρώμα. Πολύπλοκη και κομψή μύτη με αρώματα μελιού και βοτάνων. Στο στόμα θυμίζει ερυθρό κρασί λόγω της τανικής δομής που οφείλεται στην οκτάμηνη εκχύλιση των στεμφύλων. Ταιριάζει εξαιρετικά με παλαιωμένα τυριά και πιάτα της ασιατικής κουζίνας.
Χειρωνακτικός τρύγος την τελευταία εβδομάδα του Σεπτεμβρίου. Ζύμωση και εκχύλιση για 8 μήνες σε αμφορείς από terracota. Στη συνέχεια μεταφέρεται σε ανοξείδωτες δεξαμενές όπου παραμένει για ένα μήνα πριν την εμφιάλωση.