Βαθύ ρουμπινί χρώμα. Έντονη μύτη με αρώματα δαμάσκηνων, ερυθρών φρούτων και νότες μπαχαρικών, βανίλιας, καφέ και κακάο. Θερμό και ισορροπημένο στο στόμα με βελούδινη υφή.
Χειρωνακτικός τρύγος, ήπια πίεση και προζυμωτική εκχύλιση για 7 ημέρες. Αλκοολική ζύμωση σε ανοξείδωτες δεξαμενές για 15-20 ημέρες στους 22ºC - 26ºC. Μεταφορά σε άλλη δεξαμενή όπου πραγματοποιείται η μηλογαλακτική ζύμωση. Ωρίμανση για 6 μήνες σε δρύινα βαρέλια.