Έντονες νότες από κεράσια, βατόμουρα, φραγκοστάφυλα, τα οποία ακολουθούνται από νότες γλυκόριζας και υπαινιγμούς που μοιάζουν με φρυγανισμένο ψωμί.
Ζύμωση σε ελεγχόμενη θερμοκρασία 25-26°C. Μέχρι τον Φεβρουάριο τοποθετείται σε δεξαμενές από ατσάλι και στη συνέχεια αφήνεται στις αποξηραμένες φλούδες του Amarone όπου ζυμώνει πάλι, ενισχύοντας τη δομή και τα αρώματα του κρασιού, σύμφωνα με την παραδοσιακή "μέθοδο Ripasso". Ύστερα μεταφέρεται σε βαρέλια όπου μένει για μερικούς μήνες πριν από την εμφιάλωση. Ωριμάζει στη φιάλη για 2-3 μήνες.