Αχυρο-κίτρινο χρώμα με επίμονες φυσαλίδες. Φρέσκο μπουκέτο με έντονες αρωματικές νότες. Γεύση αρμονική και γλυκιά, γεμάτη και βελούδινη με ένα υπέροχο τελείωμα.
Συμπίεση σταφυλιών και διαχωρισμός του μούστου εντός 48 ωρών. Δεύτερη ζύμωση σε ελεγχόμενη θερμοκρασία στους 18-19°C (φυσική ζύμωση σε σφραγισμένες δεξαμενές, η οποία οδηγεί στο σχηματισμό διοξειδίου του άνθρακα, ενισχύοντας τις αρωματικές και φρουτώδεις νότες). Η ζύμωση διακόπτεται στο 7% διατηρώντας τα φυσικά υπόλοιπα σάκχαρα συνήθως γύρω στα 90 g/l.