Murtas IGT BIO Colli della Toscana Centrale BIO

Χρώμα λαμπερό ρουμπινί. Άρωμα, έντονο και επίμονο με νότες μπαχαρικών, αλλά και φρουτώδες με νότες λουλουδιών και γρασιδιού.  Γεύση ζεστή, απαλή, λεία, φρουτώδης, με κομψές τανίνες και υπαινιγμούς καπνιστού ζαμπόν στην επίγευση.

Τα σταφύλια παραμένουν στο φυτό μέχρι να είναι ελαφρώς υπερώριμα, κατόπιν τα ατομικά σταφύλια συλλέγονται και ζυμώνται. Η διαδικασία ζύμωσης διαρκεί περίπου 25 ημέρες. Το Sangiovese μεταφέρεται σε βαρέλια δρυός των 25lt όπου παραμένει για 18 μήνες.

Χαρακτηριστικά

  • Sangiovese, Cabernet Sauvignon και Colorino
  • Ερυθρός Ξηρός
  • 14,50%
  • 750ml
  • 2003

Προέλευση

ΠΕΡΙΟΧΗ

Τοσκάνη, Ιταλία

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Supertuscan IGT

ΕΔΑΦΟΣ

Αργιλώδες

ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ

Βιολογική

ΠΡΟΣΘΕΤΑ

Ναι

Συνδυάζεται με

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΦΑΓΗΤΟΥ

Ιδανικό με αγριογούρουνο, λαγό στιφάδο, ψητά, μπριζόλες. Οι λεπτές τανίνες έρχονται σε αντίθεση με το ζουμερό του κρέατος ενώ το αλκοόλ καθαρίζει την παλέτα και ξεπλένει τη λιπαρή γεύση.

Λοιπά Χαρακτηριστικά

ΠΑΛΑΙΩΣΗ

5 – 7

Newsletter

Λάβετε ενημέρωση για τα κρασιά μας.

Παρακαλώ συμπληρώστε ένα έγκυρο email

Copyright © 2024 spyrouwines.gr Με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος.
Κατασκευή Ιστοσελίδων Design Solutions

Επιβεβαίωση ηλικίας


Πρέπει να είστε τουλάχιστον 18 ετών για να εισέλθετε.