Ένα Rosso Di Montalcino που λόγω της μακράς ωρίμασης σε μεγάλα δρύινα βαρέλια, θυμίζει περισσότερο ένα Brunello! Βαθύ ρουμπινί χρώμα με πορτοκαλιές ανταύγειες. Πολύπλοκη μύτη με αρώματα κερασιών, βιολέτας, βρεγμένης γης, espresso και νότες βαλσαμικών βοτάνων.
Εξαιρετική δομή στο στόμα, με μαλακές τανίνες, αισθητή ορυκτότητα και μακρά επίγευση. Ταιριάζει με πιάτα ψητών κρεάτων, ώριμων τυριών και ζυμαρικών.
Χειρωνακτικός τρύγος από τα μέσα Σεπτεμβρίου έως τις αρχές Οκτωβρίου. Ζύμωση με ιθαγενείς ζύμες και εκχύλιση για 20 ημέρες σε τσιμεντένιες δεξαμενές. Ωρίμαση για 30 μήνες σε μεγάλα δρύινα βαρέλια.