Ροδί απόχρωση με βάση το blend των ελληνικών ποικιλιών Αγιωργίτικο και Μοσχοφίλερο. Αρώματα κόκκινων φρούτων, κεράσια, μούρα, φράουλες σε φόντο τριαντάφυλλου συνθέτουν την μύτη ενώ στο στόμα συνυπάρχουν με νότες εσπεριδοειδών και τραγανή οξύτητα.
Χειρωνακτικός τρύγος και άμεση μεταφορά στο οινοποιείο σε μικρά τελάρα. Για το Αγιωργίτικο, αποραγισμός και προζυμωτική εκχύλιση για 16-18 ώρες σε ελεγχόμενη θερμοκρασία. Για το Μοσχοφίλερο, αποραγισμός και σύντομη προζυμωτική εκχύλιση σε χαμηλή ελεγχόμενη θερμοκρασία.
Στατική απολάσπωση, ανάμειξη των δύο ποικιλιών για αλκοολική ζύμωση σε ανοξείδωτες δεξαμενές σε ελεγχόμενη θερμοκρασία 15ºC. Παραμονή με τις λεπτές του οινολάσπες για τρεις μήνες με συχνές αναδεύσεις.