Ανοιχτό λεμονί χρώμα με πράσινες ανταύγειες. Στην μύτη επικρατούν αρώματα τροπικών φρούτων με νότες εσπεριδοειδών, ενώ το στόμα το χαρακτηρίζει η τραγανή οξύτητα και η μακρά λεμονάτη επίγευσή του.
Χειρωνακτικός τρύγος και άμεση μεταφορά στο οινοποιείο σε μικρά τελάρα. Αποραγισμός και σύνθλιψη σε πνευματικό πιεστήριο. Στατική απολάσπωση και αλκοολική ζύμωση σε ανοξείδωτες δεξαμενές σε ελεγχόμενη θερμοκρασία (12-16°C). Παραμονή με τις λεπτές του οινολάσπες για τρεις μήνες σε ανοξείδωτες δεξαμενές.