Βαθύ ρουμπινί χρώμα, με αρώματα ώριμων κόκκινων φρούτων, μαρμελάδας και ανθικές νότες βιολέτας. Γεμάτο σώμα και ευγενείς τανίνες στο στόμα με επίγευση μαύρης σοκολάτας.
Χειρωνακτικός τρύγος και άμεση μεταφορά στο οινοποιείο σε μικρά τελάρα. Αποραγισμός και μεταφορά σε ανοξείδωτους οινοποιητές όπου πραγματοποιείται αλκοολική ζύμωση σε ελεγχόμενη θερμοκρασία 18-20ºC και εκχύλιση για 13 ημέρες. Μηλογαλακτική ζύμωση σε ανοξείδωτες δεξαμενές και ποσοστό κρασιού ωριμάζει για τρεις μήνες σε δεύτερης χρήσης γαλλικά δρύινα βαρέλια των 300L.