Λαμπερό λεμονί χρώμα με πράσινες ανταύγειες. Αρώματα πυρηνόκαρπων φρούτων, λευκών λουλουδιών και χαρακτηριστικές βοτανικές νότες. Πλούσιο στο στόμα με τα αρώματα να συνεχίζουν στην ίδια ένταση και να ισορροπούν με την δροσερή του οξύτητα.
Ψύξη των σταφυλιών στους 8°C, αποραγισμός και προζυμωτική εκχύλιση για 6 ώρες στους 10°C. Στατική απολάσπωση και ζύμωση σε ελεγχόμενη θερμοκρασία (16°C) σε μικρές ανοξείδωτες δεξαμενές. Ο αποζυμωμένος οίνος παραμένει με τις λάσπες του για τρεις μήνες με συχνές αναδεύσεις.