Μαύρο Καλαβρυτινό BIO

Ρουμπινί χρώμα. Αρώματα τάρτας κερασιού, φράουλας και δέρματος. Διακριτικά τανικό με ιδιαίτερο τελείωμα.

Ο οίνος παράγεται με τυπική ερυθρή οινοποίηση στους 24°C, ακολουθούμενη από αυθόρμητη μηλογαλακτική. Εξαγωγή χρώματος για 2 εβδομάδες. Ωρίμανση σε δρύινη δεξαμενή χωρητικότητας 5.000 λίτρων για 5 μήνες.

 

Χαρακτηριστικά

  • 100% Μαύρο Καλαβρυτινό
  • Ερυθρός Ξηρός
  • 12.50%
  • 750ml, 1500ml
  • 2022,

Προέλευση

ΠΕΡΙΟΧΗ

Π.Γ.Ε. Αχαΐα

ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ

Βιολογική

ΠΡΟΣΘΕΤΑ

Ναι

Ωρίμανση

ΩΡΙΜΑΝΣΗ ΣΕ ΒΑΡΕΛΙ

Ωρίμανση σε δρύινη δεξαμενή χωρητικότητας 5.000 λίτρων για 5 μήνες.

Συνδυάζεται με

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΦΑΓΗΤΟΥ

Συνοδεύει γεμιστά, φιλέτα ψαριών πλακί στο φούρνο και ελαφρά μαγειρεμένα κρεατικά.

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑΤΟΣ

8 – 10 ºC

Λοιπά Χαρακτηριστικά

ΠΑΛΑΙΩΣΗ

2 Χρόνια

ΠΩΜΑ

Φυσικός Φελλός

Newsletter

Λάβετε ενημέρωση για τα κρασιά μας.

Παρακαλώ συμπληρώστε ένα έγκυρο email

Copyright © 2024 spyrouwines.gr Με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος.
Κατασκευή Ιστοσελίδων Design Solutions

Επιβεβαίωση ηλικίας


Πρέπει να είστε τουλάχιστον 18 ετών για να εισέλθετε.