Απαλό βιολετί στο χρώμα, το διαδέχονται έντονα αρώματα κόκκινων φρούτων, μαύρα κεράσια, βατόμουρα και δαμάσκηνα. Μεσαίο σώμα στο στόμα με ευχάριστη οξύτητα, στρογγυλές και ήπιες τανίνες και βελούδινη επίγευση τάρτας κερασιού.
Είστε έτοιμοι να το απολαύσετε με το Έτερον σας Ήμισυ;
Χειρωνακτικός τρύγος και άμεση μεταφορά στο οινοποιείο σε μικρά τελάρα. Αποραγισμός και μεταφορά σε ανοξείδωτους οινοποιητές όπου πραγματοποιείται εκχύλιση για χρονικό διάστημα 18-20 ημερών και αλκοολική ζύμωση σε ελεγχόμενη θερμοκρασία 22ºC. Η μηλογαλακτική ζύμωση πραγματοποιείται σε γαλλικά δρύινα βαρέλια 225L όπου και το κρασί ωριμάζει για δεκατέσσερις μήνες.