Εντυπωσιάζει με την κομψότητα και την πολυπλοκότητά της. Έντονο, πορφυρό χρώμα και αρωματικό μπουκέτο φρούτων και ξηρών σύκων. Γλυκιά επίγευση, που συνοδεύει άριστα μαύρη σοκολάτα.
Αποραγισμός και μεταφορά σε ανοξείδωτους οινοποιητές όπου πραγματοποιείται εκχύλιση για χρονικό διάστημα 18-20 ημερών και αλκοολική ζύμωση σε ελεγχόμενη θερμοκρασία 22ºC. Μηλογαλακτική ζύμωση πραγματοποιείται σε γαλλικά δρύινα βαρέλια 225L όπου και το κρασί ωριμάζει για δεκατέσσερις μήνες.