Ελαφρύ ιριδίζων σομόν χρώμα. Ευδιάκριτα αρώματα ανοιξιάτικων λουλουδιών σε φόντο τριαντάφυλλου με νύξεις εσπεριδοειδών και lime. Η δροσερή του οξύτητα σε συνδυασμό με την γλυκιά επίγευση που οφείλεται στα αζύμωτα σάκχαρα το καθιστούν ανάλαφρο και απόλυτα ισορροπημένο.
Χειρωνακτικός τρύγος και άμεση μεταφορά στο οινοποιείο σε μικρά τελάρα. Αποραγισμός και προζυμωτική εκχύλιση για το Μοσχοφίλερο στους 14ºC. Ανάμειξη και ζύμωση σε ανοξείδωτες δεξαμενές σε ελεγχόμενη θερμοκρασία 16ºC. Παραμονή με τις λεπτές του οινολάσπες για τρεις μήνες με συχνές αναδεύσεις.