Λαμπερό ελαφρύ σομόν χρώμα. Έντονα αρώματα ανοιξιάτικων λουλουδιών και κόκκινων φρούτων με κάποιες νότες μεταλλικότητας. Πλούσιο στο στόμα με δροσιστική οξύτητα και πιπεράτη επίγευση.
Ψύξη των σταφυλιών στους 8°C, αποραγισμός και προζυμωτική συνεκχύλιση των δυο ποικιλιών για 14 ώρες στους 10°C. Στατική απολάσπωση, πίεση και ζύμωση σε ελεγχόμενη θερμοκρασία (18°C) σε μικρές ανοξείδωτες δεξαμενές. Ο αποζυμωμένος οίνος παραμένει με τις λάσπες του για τρεις μήνες με συχνές αναδεύσεις.