Λαμπερό λεμονί χρώμα με πράσινες ανταύγειες. Έντονα αρώματα ανοιξιάτικων ανθών, ροδάκινου και μάνγκο σε συνδυασμό με βοτανικές νύξεις. Πλούσιο στο στόμα με τα αρώματα να συνεχίζουν με την ίδια ένταση και να ισορροπούν με την δροσερή του οξύτητα. Η επίγευση φρουτώδης και βοτανική.
Ψύξη των σταφυλιών στους 8°C, αποραγισμός και προζυμωτική εκχύλιση για 9 ώρες στους 10°C. Στατική απολάσπωση και ζύμωση σε ελεγχόμενη θερμοκρασία (18°C) κατά 80% σε μικρές ανοξείδωτες δεξαμενές και 20% σε βαρέλια. Ο αποζυμωμένος οίνος παραμένει με τις λάσπες του για τρεις μήνες με συχνές αναδεύσεις.