Ανοιχτό λεμονί χρώμα. Έντονα ανθικά αρωματικά στοιχεία συνδυασμένα με φρέσκα ροδάκινα, βερίκοκα και κάποιες νότες μάραθου και βασιλικού. Γλυκιά αίσθηση στην επίγευση από τα υπολειμματικά σάκχαρα.
Αφυδάτωση των σταφυλιών υπό σκιά για 6 ημέρες. Πολύωρη πίεση, στατική απολάσπωση και ζύμωση σε αμφορέα με επιλεγμένες ζύμες σε ελεγχόμενη θερμοκρασία (18°C). Ο αποζυμωμένος οίνος παραμένει με τις λάσπες του για τρεις μήνες με συχνές αναδεύσεις σε ανοξείδωτη δεξαμενή.