Ο Grand Cru αμπελώνας Bâtard-Montrachet βρίσκεται στην Côte de Baune της Βουργουνδίας, ανάμεσα στις κοινότητας Pouligny Montrachet και Chassagne Montrachet και αποτελεί ένα από τα κορυφαία αμπελοτεμάχια για την παραγωγή λευκών κρασιών παγκοσμίως.
Χρυσοκίτρινο χρώμα. Πολύπλοκη μύτη με αρώματα βουτύρου, brioche, αποξηραμένα βερίκοκα, σταφίδας, γλυκάνισου και μελιού ακακίας. Γεμάτο και πλούσιο στόμα με μοναδικό συνδυασμό έντασης, ισορροπίας και κομψότητας. Επίμονη επίγευση με νότες μαρμελάδας και σταφίδας.
Η ζύμωση γίνεται σε ανοξείδωτες δεξαμενές ελεγχόμενης θερμοκρασίας 20°C. Στη συνέχεια ωριμάζει με τις οινολάσπες και υπό ανάδευση για 14-18 μήνες σε δρύινα βαρέλια το 40%-45% των οποίων είναι νέα.
Δυνατότητα παλαίωσης άνω της δεκαετίας.