Ανοιχτό κρεμμυδί χρώμα. Αρώματα λουλουδιών που δίνουν στο κρασί σημαντική οξύτητα με κομψότητα και μακρά επίγευση. Φρουτώδες με πικάντικες νότες στο στόμα.
Το όνομα 11 MINUTES αναφέρεται στη διάρκεια της επαφής με τις φλούδες των σταφυλιών, κατά την πίεση τους. Σε αυτό το χρονικό διάστημα εξάγουμε τις πιο ευγενείς ιδιότητες των σταφυλιών και αποκτούμε το ελαφρώς ροζ χρώμα που χαρακτηρίζει αυτό το κρασί. Ψύξη και παραμονή του μούστου για περίπου 11 ώρες.
Ζύμωση με επιλεγμένες ζύμες μεταξύ 13° και 16°C. Μόλις ολοκληρωθεί η αλκοολική ζύμωση, ο οίνος παραμένει σε επαφή με τις οινολάσπες για περίπου 3-4 μήνες. Το κρασί στη συνέχεια φιλτράρεται και εμφιαλώνεται.