Ένα κρασί μεγάλης συμπύκνωσης, με πολλά επίπεδα φρούτων, με εξαιρετική δομή, δύναμη και φινέτσα. Στη μύτη, έντονα αρώματα φρούτων του δάσους, λικέρ κεράσι, κέδρου, κακάο και νότες δέρματος. Στο στόμα είναι πλούσιο, σαρκώδες και πολύπλοκο με νότες από σκούρα φρούτα, γαρύφαλλο, σοκολάτα και μόκα. Παρουσιάζει πολυπλοκότητα και φρεσκάδα χάρη σε ένα καλό επίπεδο οξύτητας, ενώ οι τανίνες είναι σφικτές και μεταξένιες. Εξαιρετικά ισορροπημένο με μακρά, παρατεταμένη επίγευση.
Τα σταφύλια συλλέγονται με το χέρι, επιλέγονται προσεκτικά και στη συνέχεια τοποθετούνται σε κιβώτια για ξήρανση για 4 μήνες, ώστε να επιτευχθεί μεγαλύτερη συγκέντρωση σακχάρων. Μετά την έκθλιψη, πραγματοποιείται ψυχρή εκχύλιση πριν από τη ζύμωση, ενώ η μηλογαλακτική ζύμωση πραγματοποιείται σε χαλύβδινες δεξαμενές σε ελεγχόμενη θερμοκρασία 22-26°C για 40 ημέρες.
Ωρίμανση σε γαλλικά δρύινα βαρέλια (70% σε βαρέλια 225 λίτρων και 30% σε βαρέλια 500 λίτρων) για 24 μήνες.