Η σειρά Black Label αποτελεί φόρο τιμής στις πρώτες φιάλες Amarone και Ripasso, που οινοποιήθηκαν από την πρώτη γενιά των Pasqua το 1970.
Ένας συνδυασμός κομψότητας και καλαισθησίας, χαρακτηριστικά της οινολογικής παράδοσης της Βερόνα.
Ένα κρασί με έντονο και φρουτώδες χαρακτήρα. Λουλουδάτες και φρουτώδεις νότες στη μύτη, με χαρακτηριστικά το λευκό ροδάκινο, το αχλάδι και τα τροπικά φρούτα. Πολύπλοκο, έντονο ωστόσο ισορροπημένο στο στόμα όπου αποκαλύπτονται νότες καβουρδίσματος, φουντουκιού, βανίλιας, τυπικά στοιχεία λόγω της επαφής με τη δρυ.
Ζύμωση σε ανοξείδωτες δεξαμενές όπου το 30% του κρασιού ολοκληρώνει την αλκοολική του ζύμωση σε γαλλικά δρύινα βαρέλια και στη συνέχεια παραμένει για περίπου 3 μήνες σε βαρέλια δεύτερης χρήσης.