Κρασί από τη διεθνή ποικιλία Chardonnay και την Σικελική Grillo, από σταφύλια οργανικής καλλιέργειας. Λόγω της υψομετρικής διαφοράς των διαφόρων τμημάτων του αμπελώνα, ο τρύγος διαρκεί έως και 4 μήνες, ώστε τα σταφύλια να συλλέγονται στην ιδανική ωριμότητα.
Βαθύ αχυροκίτρινο χρώμα. Αρώματα εσπεριδοειδών και λευκόσαρκων φρούτων όπως μήλο και αχλάδι με νότες αμύγδαλου. Τραγανή οξύτητα και μακρά επίγευση. Ταιριάζει με ψάρια, θαλασσινά και πουλερικά αλλά είναι απολαυστικό και μόνο του.