Αχυρο-κίτρινο με υπέροχες έντονες χρυσές αποχρώσεις. Φρουτώδες με αρώματα από λουλούδια και νότες αχλαδιού και βερίκοκου. Η γεύση ξηρή, καλά ισορροπημένη, με καλή οξύτητα και μακρά επίγευση. Ένα ιδιάιτερο κρασί, αλλά ταυτόχρονα ευχάριστο και εξαιρετικά απαράμιλλο.
Τα σταφύλια συλλέγονται, συμπιέζονται με τις φλούδες και διαβρέχονται για 6 ώρες. Ζύμωση με επιλεγμένους ζυμομύκητες σε ελεγχόμενη θερμοκρασία 16°C για περίπου 10-12 ημέρες. Το κρασί στη συνέχεια αποθηκεύεται σε ανοξείδωτες δεξαμενές πριν από την εμφιάλωση και στη συνέχεια ωριμάζει στη φιάλη.