Κρασί από τη διεθνή ποικιλία Syrah/Shiraz και την Σικελιανή Nero D' Avola, από σταφύλια οργανικής καλλιέργειας. Λόγω της υψομετρικής διαφοράς των διαφόρων τμημάτων του αμπελώνα, ο τρύγος διαρκεί έως και 4 μήνες, ώστε τα σταφύλια να συλλέγονται στην ιδανική ωριμότητα.
Βαθύ ρουμπινί χρώμα με ιώδεις ανταύγειες. Έντονα αρώματα μαύρων φρούτων όπως δαμάσκηνου και βατόμουρου και νότες μπαχαρικών όπως κανέλα και γαρύφαλλο. Βελούδινη υφή στο στόμα με ισορροπία και μακρά επίγευση. Ταιριάζει με κόκκινα κρέατα και ώριμα τυριά.