Πρασινοκίτρινο χρώμα με αρώματα μήλου και βερίκοκου, με γλυκές νότες λουλουδιών. Ισορροπημένο στον ουρανίσκο με επίγευση αμυγδάλου, η οποία είναι χαρακτηριστική της ποικιλίας.
Τα σταφύλια συλλέγονται και αφήνονται να στεγνώσουν για σύντομο χρονικό διάστημα σε τελάρα στον χώρο ξήρανσης επιτυγχάνοντας έτσι μεγαλύτερη συγκέντρωση αρωμάτων και σακχάρων. Μετά την συμπίεση αφήνονται σε επαφή με τις φλούδες για 12 ώρες.
Η οινοποίηση πραγματοποιείται σε δεξαμενές από ανοξείδωτο ατσάλι σε ελεγχόμενη θερμοκρασία. Μόλις ολοκληρωθεί η ζύμωση, ένα μέρος του κρασιού παλαιώνει σε γαλλικά δρύινα βαρέλια.