Ελαφρώς ροζ χρώμα, με έντονη ευωδία φρούτων του δάσους. Η γεύση του γλυκιά, ζωηρή με αίσθηση φρούτου στο τέλος.
Συμπίεση σταφυλιών και διαχωρισμός του μούστου εντός 48 ωρών. Δεύτερη ζύμωση σε ελεγχόμενη θερμοκρασία στους 18-19°C (φυσική ζύμωση σε σφραγισμένες δεξαμενές, η οποία οδηγεί στον σχηματισμό διοξειδίου του άνθρακα, ενισχύοντας τις αρωματικές και φρουτώδεις νότες). Η ζύμωση διακόπτεται στο 6,5% αλκοόλ, διατηρώντας περίπου 80 g/l. υπολειμματικά σάκχαρα.