Barbaresco DOCG Nervo

Κόκκινο ρουμπινί χρώμα. Καθαρά αρώματα με φυτικές νότες. Καλή δομή και φινέτσα, τανίνες τυπικές της περιοχή Marcarini.

Χειρονακτικός τρύγος μέσα Οκτωβρίου. Ζύμωση σε ελεγχόμενες θερμοκρασίες (28-30°C) σε δεξαμενές από ατσάλι. Αναγωγική οινοποίηση για 20 ημέρες και στη συνέχεια μηλογαλακτική.

Χαρακτηριστικά

  • 100% Nebbiolo
  • Ερυθρός Ξηρός
  • 14,00%
  • 750ml
  • 2021

Προέλευση

ΠΕΡΙΟΧΗ

Treiso, Ιταλία

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Barbaresco DOCG

ΕΔΑΦΟΣ

Μάργα με εναλλασσόμενα στρώματα άμμου

ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ

Βιοδυναμική, Βιώσιμη

ΠΡΟΣΘΕΤΑ

Ναι

Ωρίμανση

ΩΡΙΜΑΝΣΗ ΣΕ ΒΑΡΕΛΙ

σε Σλάβικα / Ουγγρικά / Ελβετικά δρύινα βαρέλια

Συνδυάζεται με

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΦΑΓΗΤΟΥ

Στιφάδο κόκκινο κρέας, ριζότο με μανιτάρια, κυνήγι, παλαιωμένο τυρί, ζυμαρικά μπολονέζ

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑΤΟΣ

16 - 18°C

Λοιπά Χαρακτηριστικά

ΚΑΡΑΦΑ

2 Ώρες

ΠΑΛΑΙΩΣΗ

7 – 10 Χρόνια

ΠΩΜΑ

Φυσικός Φελλός

Newsletter

Λάβετε ενημέρωση για τα κρασιά μας.

Παρακαλώ συμπληρώστε ένα έγκυρο email

Copyright © 2024 spyrouwines.gr Με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος.
Κατασκευή Ιστοσελίδων Design Solutions

Επιβεβαίωση ηλικίας


Πρέπει να είστε τουλάχιστον 18 ετών για να εισέλθετε.