Όμορφο απαλό salmon ροζέ, με αρώματα φράουλας, ροδοπέταλα και άνθη πορτοκαλιάς. Στο βάθος ανακαλύπτεις λίγο λουκούμι και ποτ πουρί. Ξηρό, τραγανό με μεσαίο σώμα και διαμπερή οξύτητα.
Τα σταφύλια συλλέγονται όταν τα επίπεδα σακχάρων & ωρίμανσης είναι σε χαμηλά επίπεδα ώστε να δώσουν ένα κομψό & ζουμερό ροζέ. Ελάχιστη παραμονή με τις φλούδες έως ότου επιτευχθεί το απαλό ροζέ χρώμα στο κρασί. Η ζύμωση γίνεται σε ανοξείδωτες δεξαμενές και εμφιαλώνεται άμεσα μετα την ολοκλήρωση της ζύμωσης, ώστε να εξασφαλιστεί η φρεσκάδα μέσα στην φιάλη.