Ανοιχτό ροζ σομόν χρώμα. Η μύτη είναι πλούσια από αρώματα φρέσκιας φράουλας, βατόμουρο, κόκκινο κεράσι, πε΄πνι και ποτ πουρί. Ξηρό & τραγανό με μέτριο σώμα.
Τα σταφύλια συλλέγονται όταν τα επίπεδα σακχάρων & ωρίμανσης είναι σε χαμηλά επίπεδα ώστε να δώσουν ένα κομψό & ζουμερό ροζέ. Ελάχιστη παραμονή με τις φλούδες έως ότου επιτευχθεί το απαλό ροζέ χρώμα στο κρασί. Η ζύμωση γίνεται σε ανοξείδωτες δεξαμενές και εμφιαλώνεται άμεσα μετα την ολοκλήρωση της ζύμωσης, ώστε να εξασφαλιστεί η φρεσκάδα μέσα στην φιάλη.