Πορφυρό χρώμα, υπέροχα αρώματα ώριμης φράουλας και ώριμου κόκκινου κερασιού. Είναι ένα κρασί για κατανάλωση , με μια διακριτική πινελιά δρυός και απαλό στόμα.
Λόγω της λεπτότητας του Pinot Noir, είναι πολύ σημαντική η διατήρηση της ποιότητας & της υγιεινής του καρπού κατά την άφιξη & την παραμονή του στο οινοποιείο. Η συγκομιδή γίνεται με μηχανή αργά τη νύχτα & νωρίς το πρωί για να επιτευχθεί η μέγιστη δυνατή ποιότητα. Οι καρποί διαχωρίζονται από τα τσαμπιά & μεταφέρονται σε ανοξείδωτες δεξαμενές 5 τόνων. Τα σταφύλια διατηρούνται σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες & η φυσική ζύμωση ξεκινά αργά, πριν προστεθεί ένα στέλεχος ζύμης για την ενίσχυση & την αποζύμωση όλων των σακχάρων. Ο μούστος στη συνέχεια μεταφέρεται σε "παλιά" βαρέλια για να επιτευχθεί η μηλογαλακτική ζύμωση. Παραμένει εκεί για 3 μήνες και στη συνέχεια μεταφέρεται σε ανοξείδωτες δεξαμενές για περαιτέρω παλαίωση πριν την εμφιάλωση.