Το Cabernet Franc απαιτεί πολύ απαλή μεταχείριση στο οινοποιείο, ενώ απαιτείται εξαιρετική προσοχή και υπομονή κατά τις φάσεις της εκχύλισης και της ζύμωσης. Ως εκ τούτου, τα σταφύλια ζυμώνονται σε μικρές ανοξείδωτες δεξαμενές, γεγονός που επιτρέπει την ξεχωριστή οινοποίηση των διαφόρων αγροτεμαχίων. Στη συνέχεια, τα κρασιά παλαιώνουν κατά 80% σε δρύινα βαρέλια και το υπόλοιπο 20% σε δεξαμενές από τσιμέντο.
Έντονο ρουμπινί χρώμα. Στη μύτη κυριαρχούν η φράουλα, το βατόμουρο, το φραγκοστάφυλο, το μαύρο κεράσι, τα βότανα και οι ψητές κόκκινες πιπεριές. Η παλαίωση σε βαρέλι ενισχύει την πολυπλοκότητα των αρωμάτων και προσθέτει νότες τιραμισού και αποξηραμένων φρούτων. Στο στόμα, οι τανίνες επιδεικνύουν ζωηρή νεανικότητα και ελκυστική προσωπικότητα. Ένα κρασί που προκαλεί δέος.