Η εξαιρετική ποιότητα του σταφυλιού απαιτεί μια ήπια ζύμωση με ελάχιστη παρέμβαση προκειμένου να διατηρηθεί η λεπτή έκφραση του terroir. Το κρασί ζυμώνεται σε ανοξείδωτες δεξαμενές σε θερμοκρασία ελεγχόμενη μεταξύ 25 – 26,5 °C πριν παλαιωθεί για 12 μήνες σε γαλλικά δρύινα βαρέλια.
Μωβ χρώμα με βιολετί αποχρώσεις. Εκφραστική μύτη από λουλούδια, κυρίως βιολέτες, με διαδοχικές νύξεις κόκκινων φρούτων, φρέσκων δαμάσκηνων και σύκων, καθώς και μαύρο πιπέρι και γλυκάνισο. Λεπτά αρώματα βελανιδιάς σε φόντο γραφίτη, καπνού και κέδρου. Ο απολαυστικός ουρανίσκος του έχει ισορροπημένη οξύτητα, λεπτόκοκκες τανίνες, εξαιρετικό όγκο, τέλειο σώμα και μακρύ φινίρισμα.