Ο τρύγος των σταφυλιών γίνεται νωρίς το πρωί, όταν οι θερμοκρασίες είναι χαμηλές, προκειμένου να διατηρηθεί η αρωματική φρεσκάδα των σταφυλιών. Στο οινοποιείο, τα σταφύλια συμπιέζονται αμέσως και ζυμώνονται σε χαμηλές θερμοκρασίες σε ανοξείδωτες δεξαμενές ώστε να διατηρήσουν το αρωματικό τους δυναμικό. Το κρασί παλαιώνεται σε δεξαμενές για να διατηρήσει την καθαρότητα του καρπού.
Λεπτό, απαλό ροζ χρώμα. Η μύτη παρουσιάζει μια αρωματική έκρηξη που κυριαρχείται από κόκκινα φρούτα όπως η φράουλα, το ώριμο βατόμουρο και το ρόδι που συνοδεύονται από νότες λευκού ροδάκινου και λεπτές λουλουδένιες νότες. Ο ουρανίσκος είναι ζωηρός, φρέσκος, φρουτώδης και μεταξένιος με μακρύ φινίρισμα και μεγάλη προσωπικότητα.