Στη μύτη φρούτα του δάσους, υγρή φύση, φλοιός ξύλλου. Μέτρια οξύτητα και τανίνες αντίστοιχα. Στο στόμα φρέσκα φρούτα, ισορροπημένο και με μοναδική κομψότητα.
Merdinger ονομάζεται το μέρος προέλεσυης των σταφυλιών. Η ζύμωση παίρνει μέρος για 3 εβδομάδες σε ανοιχτές δεξαμενές, χωρίς καμία προσθήκη ζυμών. Απαλή σύνθλιψη & απομάκρυνση των στεμφύλων, παραμονή για 13 μήνες σε μεταχειρισμένα Γαλλικά δρύινα βαρέλια, εμφιάλωση χωρίς φιλτράρισμα.