Αυτή η πολύ ιδιαίτερη Reserva προέρχεται από αμπελώνες ηλικίας από 40 έως 100 ετών και παρουσιάζει μια απίστευτη πολυπλοκότητα, με μια μοναδική αρμονία γεύσεων. Η παλαίωση σε βαρέλι τονίζει και ολοκληρώνει την πληθωρική παρουσία των ώριμων φρούτων που χαρακτηρίζει το κρασί αυτό. Μαύρη σοκολάτα, σταφίδες και σουλτανίνα, λικέρ σοκολάτας, ευκάλυπτος, καβουρδισμένοι κόκκοι καφέ και κρέμα τραβούν την προσοχή. Το στόμα είναι πλούσιο, γεμάτο και εκλεπτυσμένο, με ένα ευχάριστο τελείωμα που αφήνει μια βαθιά, παρατεταμένη επίγευση ως ισχυρή υπενθύμιση της προσωπικότητας του κρασιού.
Ζύμωση σε δεξαμενές από ανοξείδωτο ατσάλι για 7 ημέρες στους 28ºC. Αναγωγική οινοποίηση για επιπλέον 15 ημέρες για να αποκτηθεί το σωστό χρώμα και μηλογαλακτική ζύμωση σε νέα γαλλικά δρύινα βαρέλια. Το κρασί ωριμάζει ύστερα για 16 μήνες σε βαρέλια γαλλικής δρυός, και στη συνέχεια για τουλάχιστον 26 μήνες στη φιάλη πριν διατεθεί προς πώληση.