Αυτό το φίνο αλλά ξεχωριστό κρασί έχει ελκυστικό ανοιχτό κίτρινο χρώμα, με έντονες λεμονί ανταύγειες. Το μπουκέτο του αποδίδει τη μεγάλη κομψότητα και πολυπλοκότητα που προσδίδει στο κρασί η παλαίωση του σε βαρέλι στις οινολάσπες. Οι φρουτώδεις αποχρώσεις του αχλαδιού και του ανανά συνδυάζονται με εκείνες των λευκών λουλουδιών και των εσπεριδοειδών, εναρμονιζόμενες τέλεια με τις νότες brioche, ξηρών καρπών, καρύδας και βανίλιας σε ένα γευστικό φόντο ζαχαρωτών. Στο στόμα είναι μεταξένιο και πολύ ογκώδες, με ένα νόστιμο συνδυασμό λευκών φρούτων και εσπεριδοειδών και ακριβώς τηn ιδανική οξύτητα που προσθέτει φρεσκάδα και ζωντάνια. Η γλυκιά, παρατεταμένη επίγευση καταλήγει σε μια επίγευση γεμάτη με νότες φρούτων και φρυγανισμένου ψωμιού.
Επαφή των σταφυλιών με τις φλούδες για 24 ώρες, για να εξασφαλιστεί η μέγιστη εξαγωγή των αρωμάτων. Ψύξη για 24 ώρες. Ζύμωση σε δεξαμενές από ανοξείδωτο ατσάλι σε ελεγχόμενη θερμοκρασία 16ºC. Μετά από δύο ημέρες ζύμωσης (σε πυκνότητα περίπου 1,060 g/l) το γλεύκος μεταφέρεται σε νέα γαλλικά βαρέλια, όπου λαμβάνει χώρα νέα ζύμωση. Το κρασί παραμένει στο βαρέλι για περίπου 3 μήνες.