Χρώμα αχυρο-κίτρινο με χρυσές λεπτομέρειες. Η μύτη είναι μοναδική, μαγευτική και εκφραστική. Αρώματα λευκού και τροπικού φρούτου μαζί με μια ελαφριά υπόδειξη φρυγανιάς και κανέλας συνοδευόμενα από φυτικές νότες. Στο στόμα είναι ευρύ, γλυκό και φρέσκο. Μακρύ τελείωμα με φρουτώδεις τόνους.
Επαφή των σταφυλιών με τις φλούδες σε χαμηλή θερμοκρασία για 24 ώρες για εκχύλιση της μέγιστης γεύσης. Όταν η συγκέντρωση των σακχάρων αρχίζει να μειώνεται, τοποθετείται σε νέα γαλλικά (85%) και αμερικανικά (15%) βαρέλια όπου ολοκληρώνεται η αλκοολική ζύμωση. Παραμονή 4 μήνες με λεπτές οινολάσπες και ανάδευση δύο φορές την εβδομάδα.