Ανοιχτό κρεμμυδί χρώμα. Ένα ευχάριστο, ισορροπημένο, αρμονικό και φρουτώδες κρασί καλής δομής με λουλούδια και νότες αχλαδιού και βερίκοκου. Αρώματα που επιβεβαιώνουν τον ουρανίσκο.
Διαβροχή σταφυλιών σε δεξαμενή από ανοξείδωτο ατσάλι για μία νύχτα στους 4-5°C. Η ζύμωση διεξάγεται με εμβολιασμό επιλεγμένων ζυμομυκήτων σε ελεγχόμενη θερμοκρασία 16-18°C. Το κρασί στη συνέχεια φιλτράρεται και μεταφέρεται σε δεξαμενές από ανοξείδωτο ατσάλι όπου βελτιώνεται και ενισχύεται το λουλουδάτο και φρουτώδες μπουκέτο του.