Ένα premium ροζέ κρασί που προκύπτει από τη συνάντηση των τοπικών ποικιλιών Corvina και Trebbiano Di Lugana με τη διεθνή ποικιλία Carmenere. Τα ερυθρά σταφύλια υφίστανται πολύ ήπια πίεση, ενώ το Trebbiano εκχυλίζεται με τα στέμφυλα για 8-10 ώρες.
Ο μούστος ψύχεται και μεταφέρεται σε ανοξείδωτες δεξαμενές όπου πραγματοποιείται η αλκοολική ζύμωση σε θερμοκρασία 13ºC-16ºC. Το 10% του κρασιού, ολοκληρώνει τη ζύμωση σε δεξαμενές από νέα γαλλική δρυ, ενώ από το υπόλοιπο, το 30% ωριμάζει για 4 μήνες σε barriques και δεξαμενές γαλλικής δρυός δεύτερης χρήσης. Το αποτέλεσμα είναι ένα εξαιρετικά πολύπλοκο και κομψό ροζέ με μεγάλη γευστική ένταση αλλά και φρεσκάδα στο στόμα.
Αρώματα κόκκινων φρούτων, εσπεριδοειδών, λευκών ανθέων και νότες βανίλιας και καψίματος.Συνδυάζεται με πιάτα όπως ζυμαρικά με μπουράτα και λαχανικά, ψητά ψάρια, λευκά κρέατα και κατσικίσια τυριά και διαθέτει σημαντικές δυνατότητες εξέλιξης στο χρόνο.