Ένα ιδιαίτερο αφρώδες ροζέ από επιλεγμένα σταφύλια πιστοποιημένα βιολογικής καλλιέργειας της ποικιλίας Corvina που προέρχονται από την κοιλάδα Val Di Illasi των λόφων Cellore Di Illasi στη ζώνη της Valpolicella. Το όνομα Ghes προέρχεται από την ελληνική λέξη “Γης” (της Γης).
Ιδιαίτερο ροζ χρώμα με πορτοκαλί αποχρώσεις. Αρώματα φράουλας, κερασιού και τριαντάφυλλου με νότες πυρηνόκαρπων φρούτων και εσπεριδοειδών. Απόλυτα ξηρό και δροσιστικό με φρεσκάδα και νεύρο.
Χειρωνακτικός τρύγος, με προσεκτική επιλογή των σταφυλιών. Κρυοεκχύλιση, ζύμωση σε ελεγχόμενη θερμοκρασία, ωρίμαση σε ανοξείδωτες δεξαμενές και νέα ζύμωση σε κλειστά δοχεία.