Ruberpan Valpolicella Superiore

Εξαιρετικό ρουμπινί χρώμα. Αρώματα μαύρου κερασιού, μαρμελάδας βατόμουρου με νότες κακάο και καπνιστού ξύλου. Βελούδινο και ισορροπημένο στο στόμα. Κρασί με δυνατότητες να εξελιχθεί πολύ ευχάριστα κατά την παλαίωση.

Η περιοχή Cellore Di Illasi βρίσκεται στις πλαγιές του βουνού Garzon και καλλιεργείται με πιστοποιημένα βιολογικές πρακτικές. Η πρώτη κυκλοφορία του κρασιού Ruberpan (από τη λατινική λέξη Ruber που σημείνει ρουμπινί και την τελευταία συλλαβή του ονόματος Pieropan) έγινε το 2003.

Χειρωνακτικός τρύγος και ζύμωση στους 23ºC-24ºC. Εκχύλιση 12 ημερών και ωρίμανση σε μεγάλα δρύινα βαρέλια (500-2500 λίτρων) για 18-24 μήνες.

Χαρακτηριστικά

  • 60% Corvina Veronese, 35% Rondinella - Corvinone - Croatina Veronese, 5% Valpolicella παλαιά κλήματα
  • Ερυθρός Ξηρός
  • 13,50%
  • 750ml, 1500ml, 3000ml
  • 2020, 2017

Προέλευση

ΠΕΡΙΟΧΗ

Valpolicella, Ιταλία

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Valpolicella Superiore DOC

ΕΔΑΦΟΣ

Άργιλος, κιμωλία

ΥΨΟΜΕΤΡΟ

350 – 500 μ.

ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ

Οργανική

ΠΡΟΣΘΕΤΑ

Ναι

Ωρίμανση

ΩΡΙΜΑΝΣΗ ΣΕ ΒΑΡΕΛΙ

Ωρίμανση σε μεγάλα δρύινα βαρέλια (500-2500 λίτρων) για 18-24 μήνες

Συνδυάζεται με

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΦΑΓΗΤΟΥ

Εξαιρετικό με γεμιστά ζυμαρικά αλλά και με ψητό κρέας με αποξηραμένα φρούτα

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑΤΟΣ

14 – 15 °C

Λοιπά Χαρακτηριστικά

ΚΑΡΑΦΑ

1 Ώρα

ΠΑΛΑΙΩΣΗ

5 – 10 Χρόνια

ΠΩΜΑ

Φυσικός Φελλός

Newsletter

Λάβετε ενημέρωση για τα κρασιά μας.

Παρακαλώ συμπληρώστε ένα έγκυρο email

Copyright © 2024 spyrouwines.gr Με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος.
Κατασκευή Ιστοσελίδων Design Solutions

Επιβεβαίωση ηλικίας


Πρέπει να είστε τουλάχιστον 18 ετών για να εισέλθετε.