Ντελικάτη μύτη με εκλεπτυσμένα αρώματα ώριμου κερασιού, ελιάς και πικάντικων μπαχαρικών, καθώς και έναν ϊχνος λουκούμα. Παρά τη φινέτσα της μύτης, το στόμα είναι σταθερό, συμπυκνωμένο με λεπτές τανίνες.
Τα σταφύλια συλλέγονται νωρίς το πρωί, ο καρπός ζυμώνεται για 15 ημέρες στους 20-25 σε ανοξείδωτες δεξαμενές. Κατά τη διάρκεια της ζύμωσης, οι αντλίες βυθίζονται δύο φορές την ημέρα για να διασφαλιστεί η ποιότητα των λεπτών τανινών. Η μηλογαλακτική ζύμωση πραγματοποιείται σε βαρέλι. Το κρασί ωριμάζει για 8 μήνες πριν από την εμφιάλωση.