Mount Rozier Red Snapper Cinsault

Ντελικάτη μύτη με εκλεπτυσμένα αρώματα ώριμου κερασιού, ελιάς και πικάντικων μπαχαρικών, καθώς και έναν ϊχνος λουκούμα. Παρά τη φινέτσα της μύτης, το στόμα είναι σταθερό, συμπυκνωμένο με λεπτές τανίνες.

Τα σταφύλια συλλέγονται νωρίς το πρωί, ο καρπός ζυμώνεται για 15 ημέρες στους 20-25 σε ανοξείδωτες δεξαμενές. Κατά τη διάρκεια της ζύμωσης, οι αντλίες βυθίζονται δύο φορές την ημέρα για να διασφαλιστεί η ποιότητα των λεπτών τανινών. Η μηλογαλακτική ζύμωση πραγματοποιείται σε βαρέλι. Το κρασί ωριμάζει για 8 μήνες πριν από την εμφιάλωση.

Χαρακτηριστικά

  • 100 % Cinsault
  • Ερυθρός Ξηρός
  • 13.84%
  • 750ml
  • 2020

Προέλευση

ΠΕΡΙΟΧΗ

Western Cape, Νότια Αφρική

ΕΔΑΦΟΣ

Tukulu, γρανίτης

ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ

Βιώσιμη

ΠΡΟΣΘΕΤΑ

Ναι

Ωρίμανση

ΩΡΙΜΑΝΣΗ ΣΕ ΒΑΡΕΛΙ

Ναι

Συνδυάζεται με

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΦΑΓΗΤΟΥ

Ένα κρασί το οποίο συνδυάζεις εύκολα με πολλά πιάτα, από οστρακοειδή, λευκά κρέατα μέχρι και παλαιωμένα τυριά.

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑΤΟΣ

14 – 16°C

Λοιπά Χαρακτηριστικά

ΠΩΜΑ

Βιδωτό Πώμα

Newsletter

Λάβετε ενημέρωση για τα κρασιά μας.

Παρακαλώ συμπληρώστε ένα έγκυρο email

Copyright © 2024 spyrouwines.gr Με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος.
Κατασκευή Ιστοσελίδων Design Solutions

Επιβεβαίωση ηλικίας


Πρέπει να είστε τουλάχιστον 18 ετών για να εισέλθετε.