Έντονο σκούρο χρώμα, με έντονα τα αρώματα από κεράσι, φραγκοστάφυλο, νότες καραμέλας και μοσχοκάρυδου. Μέτριο στο σώμα, με φρουτώδη αίσθηση στο στόμα, μακρύ τελείωμα και πλούσιες τανίνες.
Τα σταφύλια μαζεύονται νωρίς το πρωί, τα φρούτα παραμένουν σε χαμηλές θερμοκρασίες για 4 ημέρες προτού εμβολιαστούν. Η ζύμωση κρατάει 13 ημέρες στους 20 – 25 ºC σε ανοξείδωτες δεξαμενές. Με τη διαβροχή 2 φορές κάθε ημέρα εξασφαλίζεται η ποιότητα των φίνων τανινών. Το κρασί μεταφέρεται σε προηγούμενης χρήσης βαρέλια, όπου παραμένει για 6 μήνες πριν εμφιαλωθεί.